Salut tuturor colegilor mei si jucatorilor de Metin 2 C.A.V
3 participanți
Sall All :X:X:X:X::X:X
[SGM]Amytza- Mesaje : 1
Data de înscriere : 01/02/2010
- Mesaj n°2
Sall tuturor:D:D:D:D::D:D
Salut tuturor si bine vam gasit pe Metin 2 C.A.V
[SGM]Clady- Mesaje : 10
Data de înscriere : 31/01/2010
Varsta : 37
- Mesaj n°3
BUNA TUTUROR :*:*:*:*:*:*:*:*
Buna, dragi jucatori sper sa va simtiti bn p acest site si pt nelamuri va rugam sa apelati la mn si la colegii mei!!!!
DISTRACTIE PLACUTA PE METIN2 C.A.V
DISTRACTIE PLACUTA PE METIN2 C.A.V
Benny- Vizitator
- Mesaj n°4
Nu merge!
Salut sunt Benny Clady ma stie AM si eu o intrebare in legatura cu Inregistrarea si hamachi.De inregistrat nu merge imi da eroare....Cu hamachi nush pentru ce trebuie ) ca nu afecteaza hamachi la nimic e doar pentru prieteni hamachi nu pentru metin...in fine asta am vrut sa aflu cu inregistrarea..a si app cand intru in joc si scriu ceva zice SERVER DOWN! nush de ce ar trebui sa mearga...dar nush ce are ...astept subiecte pe id hell_boy09 id meu de mess Multumesc pentru intelegere.
Benny- Vizitator
- Mesaj n°5
Nu merge!
Salut sunt Benny Clady ma stie Smile AM si eu o intrebare in legatura cu Inregistrarea si hamachi.De inregistrat nu merge imi da eroare....Cu hamachi nush pentru ce trebuie Smile) ca nu afecteaza hamachi la nimic e doar pentru prieteni hamachi nu pentru metin...in fine asta am vrut sa aflu cu inregistrarea..a si app cand intru in joc si scriu ceva zice SERVER DOWN! nush de ce ar trebui sa mearga...dar nush ce are ...astept subiecte pe id hell_boy09 id meu de mess Multumesc pentru intelegere. bounce bounce confused