Metin2 CAV

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Metin2 CAV

Aici ne lasati intrebarile si nelamuririle dumneavoastra!

3 participanți

Sall All :X:X:X:X::X:X

[GA]Vally
    [GA]Vally
    Admin

Data de înscriere : 31/01/2010
    Varsta : 33

Sall All :X:X:X:X::X:X Empty Sall All :X:X:X:X::X:X

Mesaj  [GA]Vally Lun Feb 01, 2010 12:00 am

Salut tuturor colegilor mei si jucatorilor de Metin 2 C.A.V Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
    [SGM]Amytza

Data de înscriere : 01/02/2010

Sall All :X:X:X:X::X:X Empty Sall tuturor:D:D:D:D::D:D

Mesaj  [SGM]Amytza Lun Feb 01, 2010 12:11 am

Salut tuturor si bine vam gasit pe Metin 2 C.A.V
    [SGM]Clady
    [SGM]Clady

Data de înscriere : 31/01/2010
    Varsta : 37

Sall All :X:X:X:X::X:X Empty BUNA TUTUROR :*:*:*:*:*:*:*:*

Mesaj  [SGM]Clady Lun Feb 01, 2010 12:27 am

Buna, dragi jucatori sper sa va simtiti bn p acest site si pt nelamuri va rugam sa apelati la mn si la colegii mei!!!!
    DISTRACTIE PLACUTA PE METIN2 C.A.V I love you I love you I love you I love you
    Benny
    Vizitator

Sall All :X:X:X:X::X:X Empty Nu merge!

Mesaj  Benny Lun Feb 08, 2010 1:57 pm

Salut sunt Benny Clady ma stie Smile AM si eu o intrebare in legatura cu Inregistrarea si hamachi.De inregistrat nu merge imi da eroare....Cu hamachi nush pentru ce trebuie Smile) ca nu afecteaza hamachi la nimic e doar pentru prieteni hamachi nu pentru metin...in fine asta am vrut sa aflu cu inregistrarea..a si app cand intru in joc si scriu ceva zice SERVER DOWN! nush de ce ar trebui sa mearga...dar nush ce are ...astept subiecte pe id hell_boy09 id meu de mess Multumesc pentru intelegere. bounce bounce confused
    Benny
    Vizitator

Sall All :X:X:X:X::X:X Empty Nu merge!

Mesaj  Benny Lun Feb 08, 2010 2:06 pm

Sall All :X:X:X:X::X:X Renemoviesnapshot6 Salut sunt Benny Clady ma stie Smile AM si eu o intrebare in legatura cu Inregistrarea si hamachi.De inregistrat nu merge imi da eroare....Cu hamachi nush pentru ce trebuie Smile) ca nu afecteaza hamachi la nimic e doar pentru prieteni hamachi nu pentru metin...in fine asta am vrut sa aflu cu inregistrarea..a si app cand intru in joc si scriu ceva zice SERVER DOWN! nush de ce ar trebui sa mearga...dar nush ce are ...astept subiecte pe id hell_boy09 id meu de mess Multumesc pentru intelegere. bounce bounce confused

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 10:27 am