Metin2 CAV

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Metin2 CAV

Aici ne lasati intrebarile si nelamuririle dumneavoastra!

2 participanți

NINJA LAMA

[SGM]Clady
    [SGM]Clady

Data de înscriere : 31/01/2010
    Varsta : 37

NINJA LAMA Empty NINJA LAMA

Mesaj  [SGM]Clady Lun Feb 01, 2010 1:08 am

Aici pute-ti pune intrebari si afla informatii despre ninja pe pumnal I love you I love you I love you
    ALIN1986
    ALIN1986

Data de înscriere : 09/05/2010
    Varsta : 38
    Localizare : BUCURESTI

NINJA LAMA Empty DESPRE NINJA LAME

Mesaj  ALIN1986 Dum Mai 09, 2010 7:40 pm

Salut numele meu este ALIN-COSMIN vreau sa-va spun cate ceva despre caracterul ninja pe lame acesta este un caracter tare bun cum putem creste si forma un ninja pe lame.Statusul 1 VIT 2 DEX conpetentele sunt urmatoarele 1.AMBUSCADA 2.PUMNALUL RULANT 3.ATACUL FULGEL 4.NORUL OTRAVIT 5.CAMUFLAJUL aceasta este si ordinea de formarea a M-urilor si restu in rest ninja creste si lupta perfect folosind numai pumnale Very Happy Cool In dueluri ninja sunt de multe ori cei mai avantajati daca au iteme +6 si +6 in sus la fel si in razboaie sau la crescut ei pot creste tare repede din motivul ca singuri isi pot aduna multe grupe de monstri si datorita armurilor si pumnalelor usoare restu ramane de vazut sper ca [GM] nu-se va supara ca am facut acest ghid ninja dar si altele legate de joc Cool Smile

Subiecte similare

-

Data/ora curentă este: Vin Noi 15, 2024 10:34 am