Daca aveti ceva de spun in lagatura cu ceea ce nu sunteti de acord lasativa opinia aici iar noi o vom lua in calcul si vom lua consecintele care trebuiesc aplicate! Echipa Metin2-CAV va ureaza o zi cat mai placuta!
4 participanți
Aici se fac Reclamatii cu privire la nemultumirile dvs
[GA]Vally- Admin
Data de înscriere : 31/01/2010
Varsta : 33
RavenSS- Mesaje : 1
Data de înscriere : 12/02/2010
Salut sunt RavenS .Joc metin2 de aproximativ 2 ani....si din cate stiu GM sunt o ekipa conceputa cu rolul sa ofere informatii si sa ajute jucatorii dar...se pare ca pe metin2 CAV lucrurile stau altfel... acestia nu respecta regulile puse de VALI si ofera iteme unor jucatori cu o identitate necunoscuta....din cauza DMG pe care il dai acestor jucatori necunoscuti(cu skillul 40-50 mdg)sau dmg pe care til dau (100.000 dmg)te mai gandesti..la cine sunt ei si cum de au aceste aptitudini si iteme....Ramane de vazut ce se va intampla...vali va actiona intelept si ne va arata adevarul despre ei.....sau totul va ramane nesckimbat.....SALUTARI EKIPEI
METIN2 CAV
METIN2 CAV
ALIN1986- Mesaje : 8
Data de înscriere : 09/05/2010
Varsta : 38
Localizare : BUCURESTI
Salut de ce nu merge jocul asta am scris despre caractere am tras jocul la inceput si hamachi le-am facut cum trebuie is curate fara virusi dar nu merge arata server cazut nui frumos asa vreau sa jocu jocul asta am tras jocu si hamachi ala si nu merge sa intru in joc arata server cazut in traducere...
mihai5995- Mesaje : 2
Data de înscriere : 19/07/2010
vali te rog sa-mi faci shi mie cont ca nu merge, imi zice ca nu se poate conecta
mihai5995- Mesaje : 2
Data de înscriere : 19/07/2010
am incercat in hamachi sa bag serverele dar imi zice ca toate sunt full shi la ultimul server imi zice password rejected