[b]baieti am op chestie car ma enyrveaza adineauri miam facut cont pe metin2 cav si cand intru pe un servar imi aleg ch si cand dau conectare face ce face simi zice server down si nu ma lasa sa intru si asta ma enereaza cami placejocu desta vreau sa jok ca jok joku asta de 4 ani adar nu mia fakut chestya asta pana akm ajutatima plzzzz orice raspuns este de folos plzzzzzz
5 participanți
problema cu serverele
bobil123- Mesaje : 1
Data de înscriere : 06/05/2010
- Mesaj n°2
Re: problema cu serverele
salllllllll si eu am aceiasi problema dar nu stiu cum sa fac sa nu mai imi zica server down :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :affraid: :heart: :heart: :face: :face: :@: :star: :x :alien: :confused:
ALIN1986- Mesaje : 8
Data de înscriere : 09/05/2010
Varsta : 38
Localizare : BUCURESTI
- Mesaj n°3
Salut GM e o mare belea cu jocul asta am cont de o saptamana si nu merge sa intru in joc nui bine asa daca jocu nu merge il dezinstalez si asa fac si restu si nu vor mai fi jucatori faceti jocul sa mearga bine ca nu intra in joc arata ca-se conecteaza dar apoi arata server cazut..
cobrat- Mesaje : 1
Data de înscriere : 07/07/2010
- Mesaj n°4
ma faceti naiba severele sa mearga la voi e o mare problema de fiecare data cand intru imi zice server down ceilati au derptate ca e o problema de la server asa ca rezolvati
rascenco1996- Mesaje : 1
Data de înscriere : 03/08/2010
- Mesaj n°5
ACEEASI PROBLEMA
Salut!si eu am aceeasi problema,contul mi l-am facut akum 2 ore si nu merge...eu unul ma intreb...oare e cineva online in joc inafara de GM???ca nimeni nu poate intra inafara de ei... ASTEPT UN RASPUNS CU NERABADARE.MULTUMESC!